Haal meer uit je stem! 

Wil je een betere controle over je stem, zodat je hoger, harder en met zelfvertrouwen zingt?  Dan is deze compacte en zeer concrete online cursus voor jou! 

Heb jij wel eens last van heesheid? Moeite met hard(er) zingen? Klinkt je stem geknepen als je die hoge noten probeert te halen? 

Doet je keel weleens pijn na het zingen? Grote kans dat er iets niet goed gaat met je ademsteun.

Ademsteun? Waar heb je het over?

Ademsteun is een manier om een controle te krijgen over je adem.  Super belangrijk om op een goede en gezonde manier je stem te gebruiken. Bovendien heeft het allerlei voordelen waardoor je steeds beter gaat klinken.

Wat dacht je van:

1. Makkelijker hoge noten halen, zodat je veel meer nummers kunt zingen

2. Meer power in je stem, dus krachtiger en harder zingen

3. Meer controle over de noten, dus geen ongewenste bibbers meer

4. Niet meer hees zijn na het zingen, en veel langer achter elkaar kunnen zingen. 

Interessant? 


In 'Haal meer uit je stem' leg ik je precies uit wat ademsteun is en hoe je dit toepast.  

Het zijn korte video's met uitleg en oefeningen zodat je de theorie direct in de praktijk kunt brengen. 

Om ervoor te zorgen dat je de cursus ook echt gaat doen, kun je hem niet onbeperkt bekijken, maar 2 maanden.  

Ik weet uit ervaring dat dit ervoor zorgt dat je echt aan de slag gaat en hem niet op de digitale plank laat liggen.  Zou zonde zijn toch?  

Dit zeggen mensen over de cursus:

Vera

Zangeres band

Dit heeft echt geholpen!

Na het volgen van de cursus heb ik eigenlijk nooit meer last van mijn keel. Dat was vroeger wel anders! Ook heb ik het idee dat ik makkelijker op toon zing.  

Cynthia

Zangeres band

Hartstikke fijn zo'n opfriscursus!

Ik was de laatste tijd steeds hees na het repeteren met de band. Daarom ging ik op zoek naar hulp online De filmpjes hadden een prima lengte en de oefeningen die ik daar zag ben ik gaan toepassen. Nu snap ik beter hoe ademsteun werkt, pas ik het toe EN heb ik geen last meer van heesheid! Hartstikke fijn, zo'n opfriscursus!

Lucy

Zangeres koor

Ik beveel de cursus zeker aan! 

Dank je wel, Marleen! Voor je heldere en mooie video's. Ik begrijp het goed en ben aan het oefenen. Het begrip ademsteun was altijd een mysterie voor mij. Iedereen lijkt precies te weten wat ermee bedoeld wordt, maar ik kon er niks mee. Nu begin ik het te voelen en te kunnen toepassen. 

Wat leer je hier

Wat leer je in Haal meer uit je stem?

Haal het einde van de zin zonder problemen

Je ontdekt hoe je meer controle krijgt over je adem, zodat je voortaan wel  het einde van de zinnen haalt zonder helemaal buiten adem te zijn

Zing voluit met zoveel volume als jij wilt

Je kunt harder, met meer volume zingen zonder last te krijgen van je keel. Dit geef je veel meer mogelijkheden voor je repertoire

Voortaan niet meer hees na je repetities

Door een juist gebruik van je ademsteun help je je stembanden zodat je voortaan niet meer hees bent na je repetities of optredens. 

Over de zangcoach,
Marleen Dubbelman

Marleen is een enthousiaste en gedreven geautoriseerd Complete Vocal Technique zangdocent. Dat betekent dat je verzekerd bent van kwalitatief goede lessen die duidelijk zijn en altijd gericht zijn op een gezond gebruik van je stem.  


In haar zangpraktijk Het Zanglab heeft ze al meer dan 480 mensen geholpen om hun stem te verbeteren en met meer zelfvertrouwen te zingen.


Beginners, gevorderden en semi-professionals, ze hebben allemaal baat bij de zangtechnieken die Marleen ze leert.  

Marleen vind het geweldig om zangers te laten ontdekken wat er allemaal mogelijk is met hun stem en met deze online cursus hoopt ze nog veel mensen te helpen.

Gewoon omdat zingen geweldig is om te doen en dat plezier gunt ze jou ook!


Wanneer is deze cursus een goed idee voor jou? 

Wanneer je met meer volume wilt leren zingen, een groter bereik wilt, niet meer buiten adem wilt raken of niet meer hees wilt zijn na het zingen. 


Wanneer je graag zingt, maar dat liever niet doet waar anderen bij zijn, maar wel jezelf wilt blijven ontwikkelen. Zonder naar zangles te moeten dus. 


Wanneer je al een tijd zingt, maar merkt dat je niet verder komt in je ontwikkeling.  


Wanneer je steeds de term ademsteun voorbij hoort komen, maar je geen idee hebt wat het inhoudt en hoe je het toe kunt passen. Voordelen

Voordelen van een online cursus

Je hoeft de deur niet uit

Groot voordeel van een online cursus is dat je hem volgt vanuit je eigen huis, in je eigen tijd en tempo. Je bepaalt helemaal zelf wanneer het jou het beste uitkomt om de lessen te kijken en te oefenen. Best lekker om niet afhankelijk te zijn van de agenda van je zangcoach toch?

Je kunt blijven herhalen

Wanneer je zanglessen volgt in real time, dan kan het gebeuren dat je de volgende dag tijdens het oefenen niet meer precies weet wat je zangdocent nou precies zei. Dat probleem heb je bij deze cursus niet: je kunt de uitleg gewoon een 2 maanden lang bekijken op het moment dat jij het nodig hebt.  

Theorie en praktijk 

Ik ga je niet alleen uitleggen hoe iets werkt, maar geef je er oefeningen bij. Zo kun je goed oefenen en het toepassen op nummers die jij graag zingt en die je zelf uitzoekt. Kies vooral wat jij leuk vindt!

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Voor iedereen die meer uit zijn of haar stem wil halen en op zoek is naar een goede zangtechniek om dit voor elkaar te krijgen.  Of je nu net begint of al langer zingt, een goede controle van je adem door het toepassen van ademsteun is een must om op een gezonde manier te zingen. Dus wil je hulp daarbij, dan is deze cursus voor jou! 

Ik ben geen computerheld? Is dit dan wel iets voor mij?

Het is niet nodig om een computerheld te zijn gelukkig. Het enige dat je hoeft te doen is je mail openen waar ik de inloggegevens naar toe stuur.  Als je vervolgens op de link klikt in die mail dan is het een kwestie van je gebruikersnaam en wachtwoord invullen en je bent binnen! In het programma wijst het zich ook vanzelf.

Gewoon klikken en je kunt de lessen volgen.  Verder heb je de computer of laptop of tablet nodig om in de Facebookgroep je verhalen en eventueel filmpjes te delen. Ook dat is niet ingewikkeld. Kom je er niet uit? Mail me en ik help je op weg. 

Hoe lang heb ik toegang?

Wanneer je de cursus koopt heb je na aanvang 2 maanden toegang. Ik zet hier een limiet op omdat ik je graag stimuleer om ook echt in actie te komen. Uit ervaring weet ik dat mensen na hun eerste enthousiasme vaak niet doorpakken en dat is super zonde van je investering. 

Heeft dit ook nut als ik al zanglessen volg?

Ja zeker! Ik heb veel mensen op zangles gehad die eerder bij iemand anders lessen volgde en toch nog veel leerde van mijn manier van uitleg van de ademsteun. Dus als je eens een ander inzicht wilt, dan is dit ook zeker iets voor jou. 

Ik twijfel nog

Ik mail of bel graag met jou, zodat we samen vrijblijvend kijken of dit bij jou past. Je mag mij mailen op info@hetzanglab.nl

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de lessen?

Het is een compacte cursus, die je in een uurtje helemaal hebt bekeken. Hoeveel tijd je vervolgens erin steekt om alle tips ook echt toe te passen is natuurlijk aan jou en zal per persoon verschillen. 

Hoe krijg ik toegang?

Nadat je de cursus hebt betaald krijg je direct een mail met daarin alle informatie om te starten.

Je hebt je eigen gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je de cursus kunt bekijken en gebruiken.

Na 2 maanden vervalt de toegang. Wil je daarna meer? Neem dan contact op, dan gaan we dat regelen. 

Heb ik persoonlijk contact met Marleen?

Bij deze korte cursus is er geen persoonlijk contact. Kom je er echt helemaal niet uit en wil je persoonlijke hulp, dan help ik je graag verder via een online zangles die je altijd kunt boeken via de volgende link:  zangles

Wat heb ik allemaal nodig?

Bijna niets! Naast dat je er natuurlijk tijd voor vrij wilt maken, heb je genoeg aan een computer, laptop of tablet. Je zou de cursus zelfs via je mobiel kunnen volgen, maar dan is het scherm wel wat klein. En natuurlijk internetverbinding, maar dat spreekt voor zich toch?

Aan het einde van de cursus heb jij:

  • een heel goed beeld van wat ademsteun is en hoe het je verder helpt
  • meer besef hoe de spiergroepen samenwerken in je lijf voor een goede ondersteuning van je stem 
  • een goede controle over je ademhaling EN weet je toe te passen op je zang zodat je beter klinkt
  • geleerd hoe je heldere, gezonde noten zingt waardoor je heesheid voorkomt

haal meer uit je stem met ademsteun

Kort, duidelijk en zeer effectief

EURO

97,-

  • 2 maanden onbeperkt toegang
  • 6 videolessen met uitleg en oefeningen
  • Direct toegang na betaling
>